Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 5=

(54)
1 2 3 4 5 6
(44) Hugo de Vries
do, 11 september 2014 07:07  /  77.164.97.**

Zeer gecondoleerd met dit aangrijpende verlies, het is niet met woorden te vatten of te zeggen. Ik bid voor jullie dat je staande mag blijven in het vertrouwen dat Gersom bij God is, en het daar nu eindeloos goed heeft, verlost van alles wat hem hier op aarde zo snel heeft doen overlijden.

(43) jan en margreth
wo, 10 september 2014 12:45  /  86.93.244.***
email

lieve Harriet, Jan en kids, heel veel sterkte, wij zijn blij dat jullie mogen geloven en weten dat Gerson nu bij God mag wezen, dat jullie daar troost en kracht uit mogen putten, in deze dagen en ook later. Bewaar de magische momenten met Gerson in jullie hart. jullie zijn in onze gebeden.

(42) Adrie en Marianne Boertjes
di, 9 september 2014 19:16  /  94.215.223.**
email

Beste Jan en Harriet,

Gisteravond kwam Jan zijn moeder het trieste nieuws ons vertellen dat jullie zoon en haar kleinzoon Gerson het gevecht niet heeft kunnen winnen.
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies.


(41) dieneke kloosterman
ma, 8 september 2014 17:25  /  86.89.10.***
email

Beste en lieve papa en mama Gombert,

Jullie waren de perfecte ouders voor Gerson, je hebt hem alle liefde gegeven die in je was! Ik begrijp jullie verdriet, je had natuurlijk nog veel langer van het kereltje willen genieten. Eens zal het goed zijn, dan zien we elkaar.
We wensen jullie alle troost en goedheid van God toe, zijn nabijheid, daar is het goed toeven!

(40) Jan en Geertje Westert
do, 4 september 2014 18:45  /  77.163.163.***
email

Beste Jan en Harriet.
Heel veel sterkte , wij blijven voor jullie kleine ventje en jullie bidden of God hem wil genezen.


(39) Giovanni Manhoef
di, 2 september 2014 17:55  /  200.2.187.***
email

Hi Jan en Harriet,

Heel blij dit website van jullie te zien...nogmaals sterkte met het geheel van uw zoontje...we blijven bidden en geloven dat God in staat is om hem geheel en al te genezen...Houdt goede moed...blessings

(38) Jaap en Jelly
za, 30 augustus 2014 18:52  /  82.73.222.***
email

Hallo Gombert en Harriet
Wij wonen in Hoogkerk , en wisten van jullie omstandigheden af, o wat is dat spannend en verdrietig als Je je kleine kindje zo ziek is, in de kerk wordt voor jullie gebeden, en we hopen dat de Heer hem weer beter gaat maken, wij wensen jullie Zijn Kracht.

(37) Ika Hutten
za, 30 augustus 2014 10:47  /  94.215.195.***
email

Jan en Hariet

Heel veel sterkte gewenst, weet jullie opgedragen in ons gebed. We bidden om genezing voor Gerson en of de Here jullie met Zijn zorg wil omringen.
Hartelijke groet, Henk en Ika Hutten

(36) H.Bron
za, 3 augustus 2013 12:17  /  84.80.228.***
email

Jan en Harriet ,Nathan en Levi,
Het was even zoeken ,maar toch gevonden, van ons oom Hielke en
tante Jantje van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon.
Deze mail in plaats van een kaartje. Jullie zullen het wel tropisch warm
hebben maar wij ook.
Groeten oom Hielke en tante Jantje.


(35) Lineke Bron
do, 31 januari 2013 11:01  /  86.83.146.**
email

Hallo Harriët, Jan, Nathan en Levi,
Het is precies een jaar geleden, dat ik op jullie website heb geschreven. Daarom vind ik het wel mooi om nu ook even weer een stukje te schrijven.
Er is dit afgelopen jaar veel gebeurd.
Toen jullie 3 januari 2012 weer terug gingen naar Suriname, zeiden we tegen elkaar: "Tot over een half jaar!" Want op 2 juni zouden wij in het vliegtuig stappen om naar jullie toe te komen.
Dat vliegen alleen al was een heel avontuur, want we hadden nog nooit in een vliegtuig gezeten. Toen we dan op Zanderij aankwamen, stonden jullie ons met z'n viertjes op te wachten. De autotocht naar jullie huis was indrukwekkend. We keken onze ogen uit. Wat is het in Suriname anders dan in Nederland. De mensen, de huizen, sommigen heel primitief, de auto's, de bomen, de hele natuur.
Het waren heerlijke weken bij jullie, waarin we veel hebben gedaan. We hebben gefietst, gelogeerd op de Plantage en Overbridge, de toerist uitgehangen in Paramaribo, de eerste voetbalwedstrijd gevolgd op het terras van Zus & Zo, uit eten bij 't Vat, met jullie in de auto toeren gemaakt, o.a. naar Groningen, rondje Commewijne, dolfijnentrip in een tentbootje. We zijn naar de steengroeve geweest met Jan en daar gezien, hoe Jan daar werkt en slaapt. We hebben ook genoten van het gewoon thuis zijn bij jullie. En we hebben samen met jullie de verjaardag van Levi gevierd! Het was een heerlijke tijd om met plezier op terug te zien!
In augustus zijn jullie naar Nederland gekomen om de bruiloft van Mathilde en Harrold mee te vieren. Jullie hebben hier in Nederland de tropische temperaturen van Suriname meegemaakt!
En in november zijn jullie weer naar Nederland gekomen, omdat Oma Sikkema was overleden. Jullie hebben toen afscheid van haar kunnen tijdens de opbaring en de begrafenis. Vijf week later overleed Oma Bron en van haar konden jullie helaas geen afscheid nemen. Gelukkig waren jullie in augustus nog bij haar geweest. Dat kunnen jullie eigenlijk wel zien als een afscheid.
En nu ben jij, Harriët, zwanger van jullie derde kindje! Mooi, dat Mathilde en Harrold jouw groeiende buik kunnen zien. Dit zullen wij helaas missen, maar houd de ipad maar een paar keer goed voor je buik tijdens het skypen, (grapje).
In augustus zullen we, als alles goed gaat, jullie met z'n vijven, weer van Schiphol halen, voor een verblijf bij ons hier in Nederland.
We wensen jullie alle goeds toe en gauw tot horens, skypes of mails.
De hartelijke groeten en xxxxx van ons.Comments are closed.

call janenharriet