Het schiet mooi op nu.

We zijn verhuisd! Nee, nog niet naar Curaçao, daar gaan we volgende week dinsdag naar toe. We zijn gisteren voor een week in een vakantiewoning gegaan op Meerzorg. Een paar straten verderop dus. Meteen zijn gisteren de meeste meubels opgehaald en hebben we de koffers en overige spullen die meegaan naar Curaçao naar het vakantiehuis gebracht.

De koffers gaat nog een heel gepuzzel worden, we mogen 4 koffers met 23kg en 1 koffer met 10 kg mee als ruimbagage en we mogen per persoon nog een tas of kleine koffer voor handbagage. En de buggy van Jafeth mag mee in het ruim. Met 2 keren met de auto rijden hebben we nog niet alles kunnen vervoeren, dat wordt dus nog een heel gedoe om alles onder de maximale gewichten in te kunnen pakken. We kunnen volgende week niet even heen en weer. Gelukkig kunnen we heel goed afstand doen van spullen en beland er dus ook veel op de brandstapel. En wat kun je in een aantal jaren een hoop rommel verzamelen, spullen die je niet (meer) gebruikt kom je overal tegen, veel zetten we te koop maar wat niet te verkopen is gaat in de fik.

De 10 verhuisdozen en het orgel moeten nog verscheept worden en als alles goed gaat gebeurd dit later van de week.

Op Curaçao hebben we een huisje gereserveerd voor de eerste periode op vakantiepark Pearl of the Caribbean, een klein vakantiepark te Sta Catharina, dichtbij Jan zijn werk en in een rustige buurt aan de rand van Willemstad. Tijdens onze vakantie in 2012 zaten we ook op dat park en we kennen het dus goed. Het zwembad voor de deur is wel een groot pluspunt. Als we er eenmaal zijn gaan we zoeken naar een vaste woning voor de lange termijn.

We hebben er ontzettend veel zin in, het is weer wat anders en we denken dat we het daar ook wel naar onze zin gaan hebben. Levi heeft maandag zijn zwemdiploma’s A en B gehaald, dat kon gelukkig nog snel geregeld worden voor ons vertrek, dus daar zijn we nu klaar mee, en op Curaçao is het wel handig om een zwemdiploma te hebben als er een zwembad voor je deur ligt en met al die stranden.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Het schiet mooi op nu.

  1. Tante Gerda says:

    Heel veel sterkte deze laatste week in Suriname. Jullie laten daar ook veel mooie en verdrietige dingen. Maar weet er gaat een met jullie mee naar Curaçao. Maar wensen jullie ook daar een hele fijne tijd toe met de kinderen. Hart.gr. Oom Chris en Tante Gerda

  2. Rhanada Hothleuf says:

    Waw dat klinkt heel leuk, Jan, Harriet en kids een goede reis en veel succes op Curaçao en leuk dat ik jullie via facebook kan blijven volgen. Wat was het fijn om jullie via Klaas Harink te hebben ontmoet. groetjes Rhanada

  3. Alice Gombert says:

    Succes met de echte verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *